Team


Florencius werkt met de beste en meest ervaren docenten. Alle docenten hebben hun sporen verdiend op de hogeschool, de universiteit of in het bedrijfsleven. Zij staan midden in de praktijk en weten daardoor op een heldere en duidelijke manier tentamenstof uit te leggen en scripties succesvol te begeleiden. Naast vakinhoudelijke kennis weten onze docenten als geen ander hoe je een onderzoek opzet en uitwerkt. Samen bepalen we welke docent het beste bij jou past.

Hugo Kranenburg, Algemeen manager

Hugo werkt al 10 jaar met het onderwijsconcept van Florencius. Inmiddels is hij verantwoordelijk voor de huiswerkbegeleiding en de hbo/wo begeleiding binnen Florencius.

dr. Tsila Rädecker, Coördinator

Tsila rondde haar studie Sociaal-Economische Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) cum laude af. Voor haar masterscriptie ontving zij de Hartog Beem Prijs. Zij promoveerde aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en doceerde op de RUG en de UvA. Tsila publiceert regelmatig in diverse top peer review tijdschriften. Tsila is coördinator van Florencius en geeft scriptiebegeleiding, bijles, studiedagen en cursussen.

dr. Michael Green

Michael studeerde Geschiedenis aan de Universiteit van Haifa en promoveerde aan de RUG. Hij is verbonden als docent en onderzoeker aan de universiteit van Kopenhagen en heeft op diverse universiteiten in Duitsland, Zwitserland, Polen, Spanje en Engeland gewerkt. Voor Florencius geeft Michael scriptiebegeleiding en bijles.

mr. Linda Haanstra

Linda studeerde Staats- en Bestuursrecht en Fiscaal Recht aan de VU. Ze heeft uitgebreide praktijkervaring en was jarenlang werkzaam in haar eigen juridisch fiscaal adviesbureau. Linda heeft daarnaast veel ervaring met het begeleiden van hbo en wo studenten. Voor Florencius geeft Linda bijlessen, scriptiebegeleiding, studiedagen en cursussen.

drs. Jasper Kruijff

Jasper studeerde Klinische- en Cognitieve Neuropsychologie en Sociale Psychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) en de Universiteit Twente (UT). Hij doceerde aan de UvA en deed aan de VU en Radboud Universiteit (RU) onderzoek. Op het gebied van data-analyse en kwantitatieve onderzoeksmethoden is hij zeer ervaren. Voor Florencius geeft Jasper scriptiebegeleiding en bijles in statistiek, R en SPSS.

drs. Henri Nijenhuis

Henri studeerde Nederlands aan de RU en deed daarna veel ervaring op in het bedrijfsleven. De laatste jaren is Henri actief in het onderwijs en liggen zijn sterke kanten vooral bij het schrijven en redigeren van teksten. Voor Florencius houdt Henri zich bezig met het controleren van scripties en verslagen op grammatica en taal- en spelfouten.

Volg ons