Onze aanpak


Florencius biedt al ruim tien jaar hoogwaardig onderwijs en creëert ideale condities, waardoor studenten het beste uit zichzelf kunnen halen. Dit maken we waar door onze persoonlijke aandacht en efficiënte leermethoden.

Aandacht


Bij Florencius kijken we naar de persoon en de situatie. Dat klinkt logisch en dat is het ook. Samen kijken we wat er nodig is om een vak of scriptie succesvol af te ronden. Met elkaar worden doelstellingen geformuleerd en een plan van aanpak gemaakt. Studenten vullen dus naar eigen behoefte hun begeleiding in.

Studenten hebben rechtstreeks contact met de docent. Niet alleen tijdens de afgesproken lesuren, maar vaak ook daarvoor en daarna. Omdat we ons goed willen voorbereiden op de ingeplande begeleiding, maar ook omdat we benieuwd zijn naar de behaalde resultaten.

Flexibiliteit


Studeren is een ingrijpend gebeuren. Het vergt tijd, moeite, energie en incasseringsvermogen. Onze docenten weten als geen ander dat studeren met ups en downs gaat. Vanuit onze praktijkervaring kunnen we helpen om hordes te nemen en van je studie een succes te maken.

We begrijpen ook dat het leren voor een tentamen en het schrijven van een scriptie geen ‘van 9 tot 5’ activiteiten zijn. Omdat wij passende begeleiding aanbieden, zijn we flexibel. Wij reageren snel en volgen studenten via onze studiemonitoring. Op die manier worden studenten optimaal ondersteund. Dat kan op één van onze drie locaties (Laren, Amstelveen en Haarlem), maar dat kan ook elders zijn als dat beter uit komt.

Resultaat


Het primaire doel bij Florencius hbo/wo begeleiding is begeleiden van studenten in het halen van dat ene struikelvak of het ondersteunen bij het schrijven van een scriptie (of eerder nog, bij het formuleren van een scriptievraag). Uiteraard volgens een vooraf gesteld doel. En dat is voor iedere student anders. Zoveel mensen, zoveel doelen. Wij helpen je om jouw gewenste resultaat te behalen.

Volg ons